Verandering begint bij jezelf

Benut je kracht en creëer regie over je eigen loopbaan.

Loopbaanbegeleiding is nuttig voor alle leeftijden om je talenten te leren kennen! 

Talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement

Loopbaanbegeleiding is nuttig voor alle leeftijden om je talenten te leren kennen! 
Heb je vragen of onzekerheden op het gebied van werk, leidinggeven, scholing en carrière dan kan extra hulp hierbij heel belangrijk zijn. Weten wat je echt wilt, je kwaliteiten en je valkuilen kennen, de juiste kansen vinden en jezelf weten te verkopen. Het maken van een carrière stap gaat soms vanzelf, maar vaak zijn er vele stappen te nemen en dilemma’s te overwinnen om de juiste keuzes te kunnen maken. Met de juiste begeleiding zal richting gegeven worden aan je loopbaan en aan je persoonlijke ontwikkeling.

Om jouw talenten goed in te kunnen zetten is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt en waar je energie van krijgt. Door individuele coaching en begeleiding maak ik mensen bewust van hun eigen talenten en kunnen ze daarmee met voldoende energie aan de slag om het doel te bereiken.

Door een reorganisatie, boventalligheid of arbeidsconflict kan een werknemer gedwongen ontslag krijgen. Ontslag is voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis. Outplacement kan een oplossing zijn en de medewerker een kans bieden zijn loopbaan elders voort te zetten.
Simmes Coaching begeleidt mensen die voor grote veranderingen in hun loopbaan staan.

Een outplacementtraject vergroot de kans op het vinden van een nieuwe baan. Het doel van het traject is het begeleiden van baan naar baan. Het op zoek gaan naar een omgeving die bij de kandidaat past en waar per individu wordt gekeken naar nieuwe, passende uitdagingen. Iedere situatie is anders, dus elk traject is maatwerk. Daarbij wordt een persoonlijk en doelgerichte aanpak gehanteerd waardoor een optimaal resultaat voor alle partijen wordt gewaarborgd.

Ook na ontslag meer kans op een nieuwe baan met de juiste begeleiding en coaching.

"Naast haar benaderbaarheid en open houding, werd elke sessie vanuit een positieve houding ingestoken wat erg prettig is. Daarnaast kon ik laagdrempelig met haar contact zoeken bij problemen. Ze handelt transparant en staat open voor reflectie. De locaties van de sessies waren prettig en voelden neutraal".

“Na initiële weerstand bij mijzelf te hebben ervaren kwam ik tot de conclusie dat het coachen mij nieuwe inzichten heeft gegeven waarmee ik verder kan in mijn beroepsmatige ontwikkeling maar ook in de privé situatie. Claudi is zeer benaderbaar en heeft een open en ontwapenende houding

Claudi Simmes | Practitioner NOBCO gecertificeerd coach, Loopbaanprofessional, trainer en Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Ik ben een gepassioneerd Verander Coach voor iedereen met een persoonlijke, leidinggevende of loopbaangerichte verandervraag. Laten we een afspraak maken